Miláno – jún 2019 – SARIO

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) si v rámci národného projektu ‚Podpora internacionalizácie MSP‘ dovoľuje pozvať Vás na podnikateľskú misiu do Milána, ktorá sa bude konať 7.-9.5.2019.

Podnikateľská misia poskytne malým a stredne veľkým slovenským spoločnostiam činným v odvetví potravinárstva a so sídlom mimo Bratislavského kraja možnosť prezentovať svoju podnikateľskú činnosť a nadviazať kontakty s cieľom uzatvorenia obchodných partnerstiev.

Pre účastníkov misie je pripravený zaujímavý program pozostávajúci z B2B rokovaní s talianskymi partnermi, ako aj z návštevy veľtrhu TUTTOFOOD – jedného z najväčších a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich veľtrhov pre potravinársky sektor v Európe.

Predbežný program misie:

  • 7.5. (utorok) – odlet z Viedne a prílet do Milána vo večerných hodinách
  • 8.5. (streda) – návšteva veľtrhu TUTTOFOOD, možnosť návštevy sprievodných podujatí v meste v rámci programu MILANO FOOD CITY
  • 9.5. (štvrtok) – B2B rokovania s talianskymi spoločnosťami, spoločný obed, odchod na letisko a odlet do Viedne v podvečerných hodinách

Bližšie informácie nájdete na tomto linku: https://www.sario.sk/sk/projekty-podujatia/podnikatelska-misia-do-talianska-milano-2019.

Ak máte záujem o účasť na misii, prosím kliknite na registračný formulár alebo na tlačítko Registrácia o riadok nižšie a vyplňte registračný formulár spolu so všetkými požadovanými náležitosťami a prílohami. REGISTRÁCIA JE BEZPLATNÁ.

Martin Brezovan

Projektový manažér, Odbor Národný projekt SARIO

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu

Trnavská cesta 100 | 821 01 Bratislava | Slovak Republic

T: +421 910 828 267

E: martin.brezovan@sario.sk

www.sario.sk

Dukelská 21, Hlohovec